به گزارش اسپوتنیک، منوی ناهار کاری روسای جمهور روسیه و ترکیه، ولادیمیر پوتین و رجب طیب اردوغان، شامل سالاد ماهی قزل آلای دودی با خیار و آووکادو، فیله بزماهی با گوجه فرنگی و همچنین سوپ خارچو با گوشت گاو بود.
غذای اصلی گوشت بره کبابی با پوره شقاقل یا کفال با سبزیجات و سس اسفناج به انتخاب بود.
برای دسر هم شکلات مخصوص روسی پیشنهاد شد.
مذاکرات ولادیمیر پوتین و رجب طیب اردوغان روسای جمهور روسیه و ترکیه روز دوشنبه 4 سپتامبر در سوچی برگزار شد. سران کشورها در مورد وضعیت اوکراین و خاتمه قرارداد غلات گفتگو کردند. این اولین دیدار شخصی پوتین و اردوغان در تقریبا یک سال گذشته بود که حدود سه ساعت به طول انجامید. در ابتدا هیئت ها به صورت گسترده به گفتگو پرداختند، سپس سران در صرف ناهار به مذاکرات ادامه دادند.