به گزارش اسپوتنیک، جانت یلن، وزیر خزانه داری آمریکا گفت که در سفر اخیرش به چین، قارچ های "خوشمزه" با خاصیت توهم زایی خورده است، اما ادعا کرد که هیچ تاثیر منفی روی او نداشته است.
یلن، 77 ساله، در ماه ژوئیه به پکن سفر کرد، جایی که به گفته او با یک گروه بزرگ به یک رستوران محلی "بسیار خوب" رفت.
وی در مصاحبه ای با شبکه سی ان ان گفت: یک غذای خوشمزه با قارچ بود. من نمی دانستم این قارچ ها خاصیت توهم زایی دارند. بعدا متوجه شدم.
وقتی از یلن پرسیدند که آیا بعد ازخوردن قارچ دچار توهم شده است یا خیر، یلن خندید.
او گفت: من خوانده ام که اگر قارچ ها به درستی پخته شوند که مطمئن هستم در این رستوران بسیار خوب بوده اند، هیچ عواقبی ندارند. همه ما در این رستوران قارچ را چشیدیم و هیچ کس تأثیر منفی را احساس نکرد.
غذایی که یلن خورد قبلاً به اسم قارچ وحشی Lanmaoa asiatica شناخته می شد که در استان یوننان چین می روید. دانشمندان می گویند هنوز نتوانسته اند ماده خاصی که عامل توهم زایی این قارچ ها است را شناسایی کنند.