به گزارش اسپوتنیک، روزنامه بریتانیایی گاردین با استناد به اظهارات تعدادی از دانشمندان می نویسد موج گرمای مکرر در کره زمین خطری برای امنیت غذایی به همراه دارد که می تواند منجر به افزایش قیمت مواد غذایی در دهه های آینده شود.
در تابستان امسال در بسیاری از کشورهای جهان دمای بی سابقه ای ثبت شده است، استفاده از آب در تعدادی از مناطق محدود است، مصرف برق به دلیل عملکرد دستگاه های تهویه مطبوع افزایش یافته است و دانشمندان پیش بینی می کنند که این تنها آغاز این ماجرا است و هوا حتی گرمتر خواهد شد.
این روزنامه سخنان جان مارشام، استاد رشته مطالعات جوی در دانشگاه لیدز را نقل می کند: سیستم غذایی ما جهانی است. خطرات فزاینده ای برای از دست دادن محصولات بزرگ به طور همزمان در مناطق مختلف جهان وجود دارد که واقعاً بر دسترسی و قیمت مواد غذایی تأثیر می گذارد. به گفته این دانشمند، چنین وضعیتی ممکن است در دهه های آینده هم رخ دهد.
دانشمند دیگری به نام دانیلا اشمیت توجهات را به تأثیرات گرما بر جانداران دریایی جلب می کند که در معرض امواج گرما نیز قرار دارند. به گفته این وی، گرم شدن 2 درجه سانتی گراد می تواند منجر به نابودی صخره های مرجانی شود.