به گزارش اسپوتنیک، سرآشپزانی از کشورهای ایران، ترکیه، ازبکستان، آذربایجان، عربستان سعودی، قرقیزستان، الجزایر، مولداوی، روسیه، پاکستان، لبنان، مالزی، قزاقستان و تونس مهارت های خود را در آشپزی مطابق با استانداردهای حلال به نمایش گذاشتند. سرآشپزهای ایرانی توانستند بالاترین مهارت را از خود نشان دهند و دل نه تنها هیئت داوران سخت گیر، بلکه میهمانان انجمن را نیز به دست آورند.. متخصصان آشپزی ایران در همان روز اول مسابقات توانستند یک مدال طلا، دو مدال نقره و دو مدال برنز در رده های مختلف جشنواره آشپزی کسب کنند.
هیئت داوران به ویژه تحت تأثیر غذاهای ایرانی با گوشت و مرغ : ته چین سنتی مرغ ، قرمه سبزی و لذت کباب قرار گرفتند سرآشپزهای ایرانی یک منوی 3 غذای تهیه کرده اند که در رستوران های کازان ادغام شده است. مهمانان افتخاری تالار قبلاً می توانستند این نوآوری ها را در شام جشن امتحان کنند و ساکنان و گردشگران کازان از این پس می توانند غذاهای ایرانی را در رستوران های این شهر قدردانی کنند.