یک استرالیایی رکورد رستوران های ترکیه در سرعت خوردن شیشلیک را شکست

به گفته این استرالیایی، وی پس از خوردن گوشت چهار کیلوگرم وزن اضافه کرد.
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک به نقل از شبکه تلویزیونی Haberglobal، جیمز اوزبی استرالیایی تبدیل به قهرمان چندین نشریه ترکیه شد، پس از آن که رکورد چند رستوران در بخش های مختلف ترکیه در سرعت خوردن شیشلیک را شکاند.
وی در شهر چایروف ترکیه در مسابقه سالانه یکی از رستوران ها شرکت کرد و توانست ر 11 دقیقه و 55 ثانیه 30 سیخ شیشلیک را به همراه سالاد و نوشیدنی بخورد و رکورد قبلی را به میزان 4 دقیقه کاهش دهد. جایزه وی 10 هزار لیر(حدود 530 دلار) بود.
اوزبی در آنتالیا در جریان مسابقه در یک رستوران، 550 تکه شیشلیک گوشت را در 18 دقیقه و 37 ثانیه با نوشیدن یک و نیم لیتر نوشیدنی، خورد. وی در آنجا نیز به همان میزان جایزه گرفت.
به گفته این شهروند استرالیا بعد از خوردن این حجم گوشت، وی 4 کیلو افزایش وزن داشت.
بحث و گفتگو