به گزارش اسپوتنیک، اروپا در زمستان امسال برای یک بحران انرژی بی سابقه آماده می شود که سیاستمداران اروپایی می گویند تقصیر روسیه است. اما همانطور که نویسندگان روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال می گویند، آنها نمی خواهند که اروپایی ها بدانند چطور سیاست هایشان در زمینه تغییرات آب و هوایی این اوضاع را وخیم تر کرده است.
بر اساس ایده اولیه، پس از تعیین تعداد سهمیههای CO2 توسط دولت، شرکتهای اروپایی با انتشار بیشتر میتوانند گواهیهای مورد نیاز خود را از شرکتهایی خریداری کنند که انتشار گازهای گلخانهای خود را کاهش دادهاند. اگر تقاضا از عرضه فراتر رود، افزایش قیمت کمک هزینه ها در تئوری باید سرمایه گذاری در انرژی سبز را به منظور کاهش انتشار گازهای گلخانه ای تحریک کند. با این حال، طبق نظر این نشریه، سیستم فعلی تجارت CO2 که در سال 2005 معرفی شد، برای چنین شرایط بحرانی آماده نبود.
در این مقاله آمده است: به دلیل کمبود گاز طبیعی، کشورهای اروپایی شروع به استفاده از زغال سنگ کثیف تر برای تولید برق کرده اند. این امر باعث افزایش تقاضا برای کمک هزینه ها و بر این اساس، قیمت آنها می شود. صنعت انرژی می تواند از سوخت هسته ای برای کاهش وابستگی به زغال سنگ استفاده کند یا مقامات می توانند توسعه میادین گازی در کشورهای خود را افزایش دهند.
نویسندگان این مقاله می گویند: برخی از سیاستمداران موضوع را درک می کنند. ماتئوش موراویسکی، نخست وزیر لهستان اخیراً به فایننشال تایمز گفته است که طرفدار کنار گذاشتن سیستم سقف و تجارت برای یک یا دو سال است. اما به همان اندازه که منابع انرژی مقرون به صرفه وجود دارد، چنین رویایی در اروپا کم است. و تا زمانی که دیگر رهبران تصمیم خود را بگیرند، مالیات مخفی کربن اروپا همچنان پابرجا خواهد بود.