شیمی دانان فرمول جدیدی را برای نشان دادن منشا حیات بر روی زمین ایجاد کرده اند

شیمی دانان موسسه تحقیقاتی اسکریپس سری جدیدی از واکنش های شیمیایی را کشف کردند که به عقیده آنها منجر به پیدایش حیات بر روی زمین شده است . کار این دانشمندان در مجله Nature Chemistry منتشر شده است.
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک، تیم تحقیقاتی دانشمندان چگونگی تکامل شیمی بیورگانیک را بازسازی کرده است. دانشمندان فرآیندهای شیمیایی کنونی را که برای آنها شناخته شده است، به عنوان مبنا در نظر گرفتند.
امروزه در سلول ها، اسیدهای آمینه از اسیدهای آلفا کتو با کمک آنزیم ها و نیتروژن تولید می شوند. در کار قبلی، دانشمندان ثابت کردند که آلفا-کتو اسیدها می‌توانستند در آغاز تاریخ زمین وجود داشته باشند، اما در آن زمان هیچ آنزیمی وجود نداشت.
استدلال دانشمندان برای منشا فرازمینی حیات در کره زمین
شیمی دانان در کار خود نشان دادند سیانید که در آن زمان وجود داشت، می تواند با موفقیت جایگزین آنزیم ها به عنوان کاتالیزور واکنشی شود که اسیدهای آمینه تولید می کند. سپس دانشمندان به طور تجربی، عنصر سوم - دی اکسید کربن را پیدا کردند که به ظاهر شدن اسیدهای آمینه کمک می کند.
علاوه بر این، محققان متوجه شدند که محصول جانبی از همان واکنش شیمیایی، اوروتات است که پیش ساز نوکلئوتیدهایی می باشد که RNA و DNA را می سازند.
دانشمندان بر این باورند که از آنجایی که سنتز اسیدهای آمینه در سلول‌های آلی به استثنای استفاده از آنزیم‌ها به جای سیانید تقریباً مشابه واکنش‌های پیشنهادی انجام می‌شود،این فرآیندها هستند که به عنوان منشاء اولیه حیات در کره زمین عمل می‌کنند.
بحث و گفتگو