اسپوتنیک - این در حالیست که سازمان مجاهدین خلق از طریق لابیهای برنامه ریزی شده و صرف هزینههای بسیار، سعی در جلب شخصیتهای پرنفوذ سیاسی و خروج نام این گروه از فهرست گروههای تروریستی در اتحادیه اروپا و ایالات متحده آمریکا کردهاست و در نهایت در تاریخ ۲۷ تیر ۱۳۸۹، یک دادگاه استیناف در واشینگتن دی سی آمریکا حکم کرد که نگه داشتن سازمان مجاهدین در لیست تروریستی آمریکا اشتباه بودهاست و اینکه وزارت خارجه آمریکا میباید در این نامگذاری تجدید نظر کند. این موضوع برای این سازمان که ۱۳ سال برای خارج شدن از لیست تروریستی آمریکا تلاش میکرد یک پیروزی بزرگ محسوب می شد، همچنین روز دوشنبه، ۷ بهمن ۱۳۸۷، شورای وزیران اتحادیه اروپا با خارج شدن نام سازمان مجاهدین خلق ایران از لیست تروریستی اتحادیه اروپا موافقت کرد.
کماکان جمهوری اسلامی ایران و عراق این سازمان را به عنوان گروه تروریستی میدانند ، به گزارش خبرنگار اسپوتنیک در تهران امروز وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پیرامون به روز رسانی فهرست حامیان منافقین بیانیه ی زیر را منتشر کرد:
وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران براساس قانون مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی آمریکا در منطقه به ویژه ماده ۴ قانون مذکور، اشخاص زیر را به علت حمایت عامدانه از گروهک تروریستی منافقین از طریق مشارکت در نشست منافقین، تایید اهداف و اقدامات تروریستی و حمایت سیاسی و تبلیغاتی از گروهک فوق، تحت تحریم های جمهوری اسلامی ایران قرار می دهد.
طی دهه های اخیر، گروهک تروریستی منافقین با سازماندهی و اجرای اقدامات ترویستی بیشماری، بیش از ۱۷۰۰۰شهروند بیگناه، به ویژه زنان و کودکان را به شهادت رسانده است. علی رغم ماهیت تروریستی و اقدامات سبعانه تروریستی گروهک منافقین و نیز فعالیت های تروریستی و نظامی خشونت آمیز آن، دولت ایالات متحده آمریکا با حمایت از این گروهک تروریستی، دوگانگی و دورویی خود را در این رابطه تداوم داده است.
جمهوری اسلامی ایران با یادآوری تعهدات بین المللی در خودداری از تسهیل و تشویق اقدامات تروریستی، تاکید می نماید که سیاست و رویه دولت آمریکا در حمایت از گروهک تروریستی منافقین نقض تعهدات فوق بوده و به عنوان عمل متخلفانه بین المللی موجب مسئولیت بین المللی دولت یاد شده گردیده است.
با عنایت به موارد فوق و مفاد قانون(مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه ی آمریکا در منطقه)، کلیه نهادهای ذیربط، اقدامات لازم را جهت اجرای موثر تحریم های مندرج در قانون مذکور ومعمول خواهند نمود.
فهرست تحریمی اشخاص و مقامات آمریکایی حامی گروهک تروریستی منافقین:
1- مایک پومپئو(Mike Pompeo)
2- رابرت توریسلی (Robert Torricelli)
3- رودی جولیانی(Rudy Giuliani)
4- جوزف لیبرمن ( Joseph Isadore "Joe" Lieberman)
5- د. رابرت جوزف (Robert Joseph)
6- مایکل میوکیزی (Michael Mukasey)
7- لویی فری (Louis Freeh)
8- جان بولتون (John Robert Bolton)
9- مارک گینزبرگ (Marc Ginsberg)
10- ژنرال جک کین (John M." Jack" Keane)
11- ژنرال چاک والد (Charles F. Wald)
12- نیتان سیلز(Nathan A. Sales)
13- لینکن بلومفيلد(Lincoln Bloomfield)
14- مری لندریو (Mary Landrieu)
15- فرانسیس تاهنوند (Frances Townsend)
16- جیمز کانوی (Gen. James T. Conway)
17- دبورا لی جیمز (Deborah Lee James)
18- گری لاک (Gary Faye Locke)
19- پاتریک کندی (Patrick Kennedy)
20- لیندا چاوز (Linda Chavez)
21- میچل ریس (Mitchell Reiss)
22- جو دانلی (Joe Donnelly)
23- بیل ریتر جونيور (.Bill Ritter, Jr)
24- استیو بولاک (Steve Bullock)
25- فیل بردسن (Philip Noman " Phil Bredesen)
26- تیموتی بروس (Timothy M. Boras)
27- ترزا پیتون (Theresa Payton)
28- دانا برزیل (Donna Lease Brazile)
29- جیمز جونز (James Logan Jones Junior )
30- پیت سشنز (Pete Sessions)
31- رائول روییز (Raul Ruiz)
32-نیکول مالیوتاکیس( Nicole Malliotakis)
33-ماریو دیاز بالارت (Mario Diaz Balart)
34- انجی کریگ (Angie Craig)
35-برد اشنایدر Brad Schneider)
36- نام امر (Thomas Earl "Tom" Emmer)
37- فرنچ هیل (French Hill)
38- شیلا جکسون لی (Sheila Jackson-Lee)