به گزارش اسپوتنیک، دانشمندان چینی می گویند نوشیدن قهوه می تواند امید به زندگی را تا 30 درصد افزایش دهد.
دانشمندان دانشگاه پزشکی جنوبی گوانگژو (چین) دریافتند که مصرف مناسب قهوه می تواند امید به زندگی را افزایش دهد.
در مطالعه ای که در Annals of Internal Medicine منتشر شد، دانشمندان چینی دریافتند افرادی که به طور منظم قهوه بدون شیرینی می نوشند نسبت به افرادی که قهوه نمی نوشند 16 تا 20 درصد کمتر در معرض خطر مرگ قرار دارند. با اضافه کردن یک قاشق چایخوری شکر به نوشیدنی، این رقم به 29-31٪ افزایش می یابد.
دانا الیس هانس، متخصص تغذیه در مرکز پزشکی UCLA (ایالات متحده آمریکا)، چنین یافتههایی را شگفتانگیز نمیداند، زیرا قهوه یک نوشیدنی ضد التهابی مفید است.
هانس می گوید: قهوه سیاه سالم ترین است زیرا حاوی پلی فنول ها و آنتی اکسیدان ها است، اما فاقد ترکیبات التهابی موجود در شکر و افزودنی هایی مانند خامه است.
نوشیدن دو تا سه فنجان قهوه در روز نه تنها باعث هوشیاری می شود، بلکه برای قلب نیز مفید است.
در بررسی دادههای مربوط به حدود ۳۸۳ هزار مرد و زن در بریتانیا، محققان دریافتند که طی ۱۰ سال، نوشیدن دو تا سه فنجان قهوه در روز خطر ابتلاء به بیماری قلبی، سکته مغزی، آریتمیهای خطرناک قلبی و مرگ ناشی از بیماری قلبی و مرگ به هر دلیلی را بین ۱۰تا ۱۵ درصد کاهش میدهد.