اگر هر روز کمی پنیر بخورید، چه اتفاقی در بدن شما می افتد؟

متخصص تغذیه در روسیه نوریا دیانووا در گزارشی می نویسد که 50 گرم پنیر کوتاژ در روز برای بهبود عملکرد کبد کافی است.
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک، متخصص تغدیه در روسیه نوریا دیانووا، در مصاحبه با این خبرگزاری می نویسد: اگر روزانه حداقل 50 گرم از پنیر دلمه مصرف شود، می توان کارایی و وضعیت کبد را بهبود بخشید.
در سلول های کبد فردی که سبک زندگی ناسالمی دارد، چربی به تدریج شروع به انباشته شدن می کند. دیانووا گفت متیونین، یک اسید آمینه موجود در پنیر دلمه (کوتاژ ) ، که به کاهش مقدار ترشح این چربی در کبد کمک می کند.
این متخصص در ادامه گفت: "این اسید آمینه با کبد و با هر بیماری کبدی بسیار خوب عمل می کند. متیونین به کاهش میزان چربی در کبد کمک می کند. از نظر علمی می توان گفت که پنیر دلمه سوخت و ساز سلول های کبد را بهبود می بخشد."
مردی با دیدن پنیر اسلحه کشید
او معتقد است که به افراد معمولی توصیه می شود روزانه حداقل 50 گرم پنیر دلمه (کوتاژ) مصرف کنند.
پنیر کوتاژ، یک پنیر سفید و نرم است که به آن پنیر کلبه هم می‌گویند، چون اولین جایی که این پنیر درش تولید شده کلبه‌های روستایی در قاره اروپا بوده‌ است. این پنیر طعمی ترش دارد و اصالتا از شیر ترش تهیه می‌شود.
بحث و گفتگو