به گزارش اسپوتنیک، این روانشناس خاطرنشان می کند: تصورات افراد در مورد پیری تأثیر عمیقی بر سلامت، حافظه و حتی ادراک حسی آنها دارد. باورهای منفی در مورد زندگی در دوران پیری دائماً از صفحه های تلویزیون، فیلم ها، تبلیغات و کتاب ها منتشر می شود.
زمانی که پیری به عنوان یک تجربه منفی (با عباراتی مانند فرسوده، سالخورده و غیره) تلقی می شود، با نزدیک شدن به این دوره، افراد استرس بیشتری را تجربه می کنند. اما اگر دیدگاهها در مورد پیری مثبت باشد، چنین افرادی با وجود همه چیزها ، تمایل بیشتری به زندگی و افزایش فعالیت پیدا می کنند.
لوی، استاد روانشناسی، از طریق مطالعات متعدد نشان داده است که نگاه مثبت به سالمندی می تواند کیفیت زندگی را بهبود بخشد و حتی بر رفاه و حافظه افراد مسن تأثیر مثبت بگذارد. در یکی از مطالعاتی که این روانشناس بر آن تکیه می کند، مشخص شد افرادی که دارای باورهای مثبت درباره دوره پیری هستند، به طور متوسط 7.5 سال بیشتر عمر می کنند. لوی معتقد است که تغییر و تقویت نگرش مثبت در مورد سن، به خودی خود از طرق مختلف امکان پذیر است.
وی توصیه می کند از همه به نگرش خود را در مورد سن نظم بخشیده و از خود بپرسید: "پنج کلمه اولی که وقتی به یک فرد مسن فکر می کنم به ذهنم می رسد چیست؟" به عقیده لوی، توجه و درک دیدگاه های شخصی در مورد سالمندی، اقدامی ضروری برای شروع دگرگونی ادراک است.
این روانشناس با کمال تأسف واقعیتی را بیان می کند که در جامعه مدرن، گرایش های " تبعیض سنی وجود دارد. لوی ابراز تاسف می کند: "متاسفانه، تمایلی به سرزنش افراد مسن به جای در نظر گرفتن سایر دلایل بالقوه برای رفتار یا شرایط آنها وجود دارد. او به همه توصیه می کند که درک مثبتی از پیری داشته باشند و فقط روی تصاویر دلپذیر تمرکز کنند.
وی توضیح می دهد من به شما توصیه می کنم برای شروع پنج تصویر مثبت پیدا کنید. سعی کنید در هر یک از آنها ویژگی هایی را بیابید که تحسین می کنید و دوست دارید مثلاً توانایی رفع درگیری ها یا کارمندی وظیفه شناس بودن. این روانشناس توضیح داد که افراد مختلف می توانند نقاط قوت متفاوتی داشته باشند. او همچنین خواستار توسعه ارتباطات با نسلهای دیگر و یادگیری نگاه مثبت به آنچه سالها بعد در انتظار هر فرد است، شد.