به گزارش اسپوتنیک، اهمیت تغذیه مناسب برای تقویت سیستم ایمنی بدن به ویژه در دوران همهگیری کرونا بر کسی پوشیده نیست و استفاده متعادل از منابع غذایی مغذی نظیر ویتامینها، مواد معدنی و استراحت کافی برای پیشگیری از مبتلا شدن به بیماریهای مختلف و از جمله ویروس کرونا نقش به سزایی دارد.
مریم نوابزاده، متخصص و مدرس طب ایرانی در یک گفت وگوی خبری گفت: "۱۰ مورد تضعیف کننده سیستم ایمنی بدن هستند که ضروری است مورد توجه قرار گیرند. مصرف زیاد قند و شیرینیجات، مسافرتهای کاری طولانی و مکرر، خواب بیکیفیت و ناکافی، استرس بیش از حد و همچین افسردگی، غصه و ناامیدی سیستم ایمنی بدن را تضعیف میکند."
وی همچنین، کمبود ویتامینها و املاح، درونریزی احساسات و زیاد تنها ماندن، سروصدای زیاد و مصرف زیاد مسکنها و آنتی بیوتیکها و اسیدها را از جمله مواردی خواند که سلامتی انسان را به خطر میاندازند.
اما در این بین رفتارهایی هم وجود دارند که بسیاری از افراد از روی عادت غذایی اشتباه انجام میدهند که باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن آنها میشود.
بسیاری از کاربران تغذیه مناسب، استراحت کافی و دوری از استرس و خبرهای بدن را در سلامتی افراد موثر میدانند و معتقدند افراط و تفریط در مصرف هر نوع مواد غذایی میتواند ضررسان باشد.