به گزارش اسپوتنیک به نقل از Eat This, Not That، لیزا یانگ، متخصص تغذیه معتقد است که صبحانه باید شامل غذاهای سرشار از پروتئین، کربوهیدرات و فیبر باشد تا سطح قند خون را کاهش دهد.
این متخصص از میان غذاهای غنی از پروتئین، ماست، شیر و تخم مرغ را برشمرد. کربوهیدرات ها و فیبرها به وفور در نان، میوه ها و سبزیجات یافت می شوند.
وی گفت: "پروتئین همراه با کربوهیدرات ها و فیبر به جلوگیری از افزایش قند خون کمک می کند. پروتئین از افزایش سطح گلوکز جلوگیری می کند. علاوه بر این، این ترکیب باعث ایجاد احساس سیری می شود و بعد از یک ساعت احساس گرسنگی نمی کنید".
مطالعه Diabetes Care اشاره می کند که خوردن غذاهای پروتئینی و سبزیجات قبل از غذاهای غنی از کربوهیدرات با کاهش 37 درصدی تولید گلوکز و انسولین در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 و چاقی همراه است.