به گزارش اسپوتنیک، جوزی پورتر، متخصص تغذیه در کلینیک سلامت روده، گفت: سرطانی که به دلیل تغذیه نامناسب ایجاد می شود، اندام های انسان مرتبط با دستگاه گوارش را تحت تأثیر قرار می دهد. او محصولاتی را نام برد که در نگاه اول خطرناک به نظر نمی رسند، اما می توانند باعث بیماری کشنده شوند. در ایم مورد " Медик Форум" گزارش می دهد.
این متخصص خاطرنشان کرد که هم غذاها و هم نوشیدنی های تخمیر شده، که شامل توفو، شراب و پنیر می شود، با رشد کنترل شده میکروبی تولید می شوند. آنها به عنوان سالم تر تبلیغ می شوند، اما موادی که می توانند در طی تخمیر استفاده شوند ممکن است خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش دهند. بنابراین، به ازای هر 20 گرم سبزیجات نمکی که در روز مصرف می شود، این خطر 9 درصد افزایش می یابد.
این پزشک گفت: نمک یا برخی مواد شیمیایی موجود در خمیر توفو و سویا که در نتیجه تخمیر افزایش مییابند، ممکن است نقش مهمی در سرطانزایی سرطان معده داشته باشند.
این متخصص تغذیه تاکید کرد: در صورت مصرف متعادل غذاهای تخمیری به دلیل سایر مواد مغذی موجود در آنها مانند کلسیم و پروبیوتیک های موجود در کفیر برای بدن مفید است.