محصولات ممنوع در زمان همه گیری نام برده شدند

کارشناس تغذیه توصیه کرد که از چه محصولاتی در دوران همه گیری باید دوری کرد.
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک، گینزبورگ، متخصص تغذیه توصیه کرد که گوشت سرخ شده و نوشیدنی های سرد را در طول همه گیری کنار بگذارند.
میخائیل گینزبورگ، متخصص تغذیه، دکترای علوم پزشکی از غذاهایی که نباید در طول همه گیری کووید-19 مصرف شوند، صحبت کرد.
گینزبورگ غذاهای ممنوعه در طول همه گیری را نام برد: این فهرست شامل غذاهای غنی از قند، گوشت سرخ شده و نوشیدنی های سرد، از جمله لبنیات و محصولات لبنی ترش از یخچال بود. وی خواستار عدم استفاده از آنها و توجه به خواص فیزیکی آنها شد.
این متخصص تغذیه افزایش مواد غذایی حاوی ویتامین D را در رژیم غذایی توصیه کرد.این گونه مواد غذایی همراه با فرآورده های حاوی فیتونسیدها باعث تحریک ایمنی موضعی و مقاومت بافتی می شود. این کارشناس تاکید کرد: از نظر مواد غذایی سرشار از ویتامین D عبارتند از: ماهی دریایی، جگر ماهی، تخم مرغ، شیر، اما من نام آنها را به ترتیب نزولی عنوان کردم.
بحث و گفتگو