به گزارش اسپوتنیک، گینزبورگ، متخصص تغذیه توصیه کرد که گوشت سرخ شده و نوشیدنی های سرد را در طول همه گیری کنار بگذارند.
میخائیل گینزبورگ، متخصص تغذیه، دکترای علوم پزشکی از غذاهایی که نباید در طول همه گیری کووید-19 مصرف شوند، صحبت کرد.
گینزبورگ غذاهای ممنوعه در طول همه گیری را نام برد: این فهرست شامل غذاهای غنی از قند، گوشت سرخ شده و نوشیدنی های سرد، از جمله لبنیات و محصولات لبنی ترش از یخچال بود. وی خواستار عدم استفاده از آنها و توجه به خواص فیزیکی آنها شد.
این متخصص تغذیه افزایش مواد غذایی حاوی ویتامین D را در رژیم غذایی توصیه کرد.این گونه مواد غذایی همراه با فرآورده های حاوی فیتونسیدها باعث تحریک ایمنی موضعی و مقاومت بافتی می شود. این کارشناس تاکید کرد: از نظر مواد غذایی سرشار از ویتامین D عبارتند از: ماهی دریایی، جگر ماهی، تخم مرغ، شیر، اما من نام آنها را به ترتیب نزولی عنوان کردم.