زیاده روی ایرانی‌ها در مصرف قند و شکر

بنا به اعلام مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ایران، سرانه مصرف قند و شکر در این کشور بیشتر از میزان توصیه شده در سبد غذایی است.
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ایران اظهار داشت: در حال حاضر مطالعات بررسی مصرف غذایی خانوارها در کشور نشان می‌دهد که سرانه مصرف قند و شکر، خیلی بیشتر از مقدار توصیه شده در سبد غذایی است و مصرف آنها یکی از عوامل اصلی اضافه وزن، چاقی، دیابت و برخی از سرطان‌ها مانند سرطان پانکراس است.
عبداللهی افزود: یکی از اولویت‌های مهم وزارت بهداشت، کاهش مصرف قند و شکر در جامعه است و در کنار اقدامات آموزشی و فرهنگ سازی در قالب بسیج‌های آموزشی و پویش‌های ملی، جلب مشارکت صنایع غذایی برای کاهش قند و شکر در محصولات شأن و اصلاح استانداردها مهم است.
چه ادویه هایی باعث تنظیم قند خون می شوند؟
وی تصریح کرد: یکی از اقدامات و پیشنهادات ما برای کاهش مصرف قند و شکر در کشور، اتخاذ سیاست‌های دولتی مانند افزایش قیمت و یا حذف یارانه شکر است. این کار در جهت حفظ سلامت مردم است چون مردم، خیلی بیشتر از حد نیاز و توصیه‌ها، قند و شکر مصرف می‌کنند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ایران تاکید کرد: به دلیل مصرف بالای قند و شکر و مواد قندی و شیرین، ذائقه مردم به سمت مصرف مواد غذایی شیرین و قندی سوق یافته و به همین خاطر باید بر روی کاهش تقاضا و مصرف به روش‌های مختلف، کار شود.
بحث و گفتگو