رژیم غذایی چه ارتباطی با شدت علائم کرونا دارد؟

نتایج مطالعات نشان می دهند مواد غذایی مصرفی افراد به شدت علائم کرونا مرتبط است.
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک به نقل از اس تی دی، در حال حاضر و براساس شواهد علمی ارتباط بین بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی(diet-related diseases) و کووید-۱۹ به طور گسترده‌ای پذیرفته شده است.
با این حال، دانشمندان تلاش می‌کنند تا درک کنند که چرا کووید-۱۹ در برخی خود را با علائم خفیف و در برخی خود را با علائم شدید نشان می‌دهد.
این کمبود ویتامین را جدی بگیرید
تا به امروز چندان به نقش رژیم‌های رژیم غذایی در میزان شدت این بیماری پرداخته نشده است. گروهی از محققان از دانشگاه "دلا کوستا" و دانشگاه "گوادالاخارا" مکزیک به بررسی ارتباط بین شدت علائم کووید-۱۹ و غذای مصرفی در بیماران بستری در کلینیک سرپایی پرداختند.
محققان طی این مطالعه ۲۳۶ بیمار مشکوک به کووید-۱۹ را بررسی کردند که تست کروناویروس ۱۰۳ مورد از آنها مثبت بود. مطالعات نشان می دهد افرادی که آزمایش کووید-۱۹ آنها مثبت بود هنگام افزایش مصرف موادی مانند حبوبات، دانه‌ها، نان و غلات، علائم این بیماری به شدت در آنها کاهش یافت.
نتایج این مطالعه حاکی از آن است که پیروی از یک رژیم غذایی خاص می‌تواند تاثیر چشمگیری در کاهش علائم این بیماری داشته باشد.
بحث و گفتگو