به گزارش اسپوتنیک، تاتیانا بوچارووا، متخصص غدد در روسیه در گفتگویی با این خبرگزاری اعلام نمود که ویتامین A یکی از مهم ترین ویتامین ها برای بینایی ویتامین آ است که به عصب بینایی کمک می کند و ماهیچه های چشم را تقویت می کند. این متخصص خاطرنشان کرد: کمبود ویتامین آمنجر به خشکی قرنیه و انسداد مجاری اشکی می شود. چشم درد برای همه کسانی که زمان زیادی را پشت کامپیوتر می گذرانند آشناست.
یکی دیگر از پیامدهای ناخوشایند کمبود ویتامین A "شب کوری" است: پدیده ای که در تاریکی، بینایی کاهش می یابد و فرد حداقل نور را می بیند. مشکلات چشم مانند پیرچشمی که وابسته به سن است، در اثر کاهش مواد غذایی مهم در بزرگسالی ایجاد میشود. این بیماری، آسیب لکه زرد یا همان نقطه کوچک زرد رنگ در شبکه چشم است و بعدها باعث کاهش یا از دست دادن بینایی میشود و بعد از مدت طولانی میتواند باعث مشکلات چشمی و حتی کوری بشود. لکه زرد حساسترین ناحیه چشم است که در پشت چشم باعث فراهم شدن دید مرکزی و واضح و دقیق میشود.
به عبارتی دیگر رژیم غذایی خالی از مواد غذایی مناسب به ویژه پروتئین، میوهجات و سبزیجات منجر به کاهش بینایی میشوند. براساس یک تحقیق کربوهیدرات و نشاستهجات، ارتباطی با قدرت بینایی ندارند. چه بسا با افزایش مصرف کربوهیدرات و نشاستهجات، چاقی و افزایش BMI رخ داده و گاهی با بیماریهای قلبی و عروقی و مشکلات بعدی، منجر به مشکلات بینایی در بزرگسالی خواهد شد.