به گزارش اسپوتنیک، لیودمیلا میکیتیوک، متخصص تغذیه در روسیه در گزارشی می نویسد که چگونه مصرف یک گلابی در روز عملکرد بدن را تغییر می دهد. وی خاطرنشان کرد: این میوه حاوی 20 درصد از ارزش روزانه فیبر است که تأثیر مفیدی بر سیستم گوارشی بدن دارد. علاوه بر این، می تواند اسیدهای چرب را در خون با یکدیگر پیوند دهد و در نتیجه سطح کلسترول را کاهش دهد. وی در ادامه گفت: "پوست گلابی بسیار مفید است - حاوی فلاونوئیدهای مفید برای قلب و رگ های خونی است که شکنندگی مویرگ ها را کاهش می دهد، گلبول های قرمز را انعطاف پذیرتر می کند."
گلابی همچنین حاوی آربوتین است، ماده ای با خواص ضد باکتریایی. این متخصص در پایان خاطرنشان کرد: آربوتین همراه با اثر ادرارآور گلابی به لطف پتاسیم فراوان به مبارزه با عفونت های ادراری کمک می کند. گلابی میوهای حاوی مواد مغذی مانند مالیک اسید، سیتریک اسید، کارتین، ویتامینهای B۱، B۲، و Cاست که باعث تمیزی ریهها به ویژه در بیماران مبتلا به ذات الریه میشود. با این وجود، گلابی یک میوه سرد است و برای زنان در دوران قاعدگی و در صورت ابتلای آنها به ذات الریه بهتر توصیه نمی شود. همچنین افرادی که از مشکلات طحال و معده رنج میبرند در صورت ابتلا به ذات الریه از گلابی پخته شده استفاده کنند.