متخصص خون از مواد غلیظ کننده خون نام برد

دیمیتری یوسییف، متخصص هماتولوژی می گوید عادات غذایی نادرست، و همچنین سوء مصرف قهوه و الکل، خون را غلیظ می کنند که می تواند باعث لخته شدن خون شود.
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک، این پزشک روس معتقد است رژیم غذایی نامتعادل که عمدتاً از کربوهیدرات ها و غذاهای چرب تشکیل شده باشد ، می تواند چنین عواقبی داشته باشد. همه اینها وضعیت بیمار را بدتر می کند. مصرف بیش از حد الکل نیز خوب نیست. الکل فقط در دوز روزانه ایمن می تواند خون را رقیق کند. این متخصص یادآور شد که شما نمی توانید بیش از 30 گرم ودکا یا 100 گرم شراب قرمز در روز بنوشید.
متخصص قلب از یک علامت غیر منتظره ترومبوز نام برد
این پزشک قهوه را "بدترین دشمن" خون نامید و همچنین توصیه کرد در مصرف لبنیات مراقب باشید و پس از آن ویسکوزیته مایعات در بدن افزایش می یابد. علاوه بر این، او تاکید کرد که باید از سیگار کشیدن خودداری کنید، زیرا باعث تصلب شرایین می شود. نیکوتین رگ های خونی را منقبض می کند و خطر ترومبوز را افزایش می دهد.
پیش از این، پزشکان گفته بودند که بروز ترومبوز ها به یکی از شایع ترین عواقب ابتلا به کرونا شده که حتی پس از بهبودی بیمار می تواند منجر به سکته مغزی و حملات قلبی شود.
بحث و گفتگو