به گزارش اسپوتنیک به نقل از دیلیمیل، افزودن دارچین به نوشیدنی، سطح قند و کلسترول را تنظیم میکند و انسولین را در بدن شبیه سازی کرده و همچنین به انتقال گلوکز به سلولها کمک میکند که در نتیجه وضعیت بیمار با مصرف آن بهبود مییابد.
کارشناسان افزودن ادویه را به چای داغ توصیه کردهاند. لازم به ذکر است که دارچین را میتوان به صورت شربت، عصاره یا کپسول نیز خریداری کرد.
دیابت نوعی اختلال در متابولیسم بدن است که طی آن بدن به سبب تولید ناکافی یا تولید نشدن انسولین با انباشت حجم بالایی گلوکز مواجه میشود.
این بیماری دو نوع دارد. در نوع اول آن که نوعی بیماری خود ایمنی است و بدن به هیچ عنوان انسولین تولید نمیکند نیاز به تزریق روزانه انسولین صد در صد وجود دارد، ولی نوع دوم را که بیشتر به دلایل چاقی، بی تحرکی و یا سوابق ژنتیکی رخ میدهد میتوان با کمک برخی اصلاحات تغذیهای تحت کنترل درآورد.