به گزارش اسپوتنیک، دکتر پانچنکو گفت: " باید به دقت به خشکبارها نگاه کنیم. ظاهر آنها باید دقیقاً به شما بگوید که این خشمبارها چگونه خشک و فرآوری میشود. اگر براق و بسیار نرم باشد، به احتمال زیاد از چربی یا گلیسیرین استفاده شده است. به عنوان مثال، خیساندن خرما در شربت شکر آنرا براق می کند".
این متخصص تغذیه افزود همچنین بیشتر خشکبارها برای نگهداری طولانیتر و محافظت در برابر انگلها با دی اکسید گوگرد فرآوری میشوند. سعی کنید خشکبارها را بدون داشتن درخشندگی ، در حالت معمولی، بدون پوست ترک خورده، با بوی معمولی، با هسته و آجیل را در پوسته مصرف کنید.