کاوشگر پارکر آمریکایی برای اولین بار خورشید را لمس کرد

آژانس فضایی آمریکا روز سه شنبه اعلام کرد کاوشگر خورشیدی پارکر ناسا برای اولین بار خورشید را "لمس" کرد و دستگاه شروع به حرکت در مسیر تاج خورشیدی کرد.
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک، آژانس فضایی آمریکا ناسا گفت: برای اولین بار در تاریخ، یک فضاپیما تا این حد به خورشید نزدیک شده است. کاوشگر خورشیدی پارکر ناسا اکنون در اتمسفر فوقانی خورشید - تاج آن، برای اندازه گیری ذرات و میدان های مغناطیسی موجود در آن قرار دارد.
ناسا در رابطه با ورود این دستگاه به تاج خورشیدی گفت که این مرحله بزرگ جدیدی در ماموریت آن و گامی عظیم در مطالعه خورشید است.
همانطور که فرود (انسان) روی ماه به دانشمندان اجازه داد تا چگونگی شکل‌ گیری آن را درک کنند، لمس موادی که خورشید از آن تشکیل شده است به دانشمندان کمک می‌ کند اطلاعات مهمی درباره نزدیکترین ستاره به ما و تأثیر آن بر منظومه شمسی به دست آورند.
کاوشگر خورشیدی پارکر که به نام یوجین پارکر اخترفیزیکدان نامگذاری شده است، در آگوست ۲۰۱۸ از زمین پرتاب شد، در نوامبر همان سال، کاوشگر با موفقیت به خورشید تا فاصله ۲۴ میلیون کیلومتری نزدیک شد و اولین سیگنال را به زمین مخابره کرد. این فضاپیما نزدیک‌ ترین فضاپیمای ساخت بشر به خورشید است و دومین رکورد ۲۶ میلیون مایلی (۴۱.۸ میلیون کیلومتری) کاوشگر آلمانی-آمریکایی هلیوس را شکست.
کشف دلایل جدید از دست رفتن آب در مریخ
کاوشگر خورشیدی پارکر مجهز به یک سری ابزار است که در زیر یک سپر حرارتی عظیم قرار دارند که از کاوشگر در برابر آفتاب سوختگی محافظت می کند، از جمله دوربین، ابزاری برای اندازه گیری میدان های مغناطیسی و الکتریکی در جو خورشید و دو ابزار برای اندازه گیری و مشاهده ذرات باد خورشیدی .... طبق محاسبات سازندگان، ظرف هفت سال که ماموریت این دستگاه طراحی شده است باید ۲۴ دور به دور خورشید بچرخد.
بحث و گفتگو