به گزارش اسپوتنیک، آنا دروبیشوا، متخصص تغذیه در ادامه می نویسد که کیوی یک داروی عالی برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و سرطانی است و فیبر موجود در آن به لاغری کمک می کند. به گفته وی، مفیدترین خاصیت این میوه سوزاندن چربی هایی است که عروق را مسدود می کند. کیوی فیبر زیادی دارند که برای هضم راحتتر مواد غذایی بسیار مفید است. این میوه همچنین دارای آنزیم پروتئولیتیک است که به تجزیه و هضم آسان پروتئین کمک میکند.وی ادامه داد: برای افرادی که دچار اختلالات متابولیسم چربی هستند، خوردن روزانه کیوی ضروری است.
این میوه سرشار از ویتامین C، اسید فولیک و ویتامین B6 است، بنابراین برای جلوگیری از کمبود ویتامین باید مصرف شود. کیوی همچنین تولید کلاژن را تحریک می کند و برای زیبا شدن پوست مناسب است و از سفید شدن زودرس موها جلوگیری می کند. با خیال راحت کیوی به عنوان محصول جوانی و زیبایی نامیده می شود." وی افزود: "خوردن کیوی به ویژه برای زنان باردار بسیار مهم است. کیوی حاوی پتاسیم است که برای عملکرد طبیعی قلب مادر و نوزاد لازم است، به جذب آهن کمک می کند، احتمال یبوست را کاهش می دهد، اما برای افرادی که بیماری های حاد معده دارند، حساسیت دارند، و برای این افراد این محصول باید از رژیم غذایی حذف شود.