محقق ایرانی لیست خوراکی های برتر جهان را منتشر نمود

متخصصان تغذیه و متخصصان بهداشتی دانشگاه تافتز جامع ترین رتبه بندی مواد غذایی را از نظر فواید سلامتی آنها، از بهترین تا بدترین را تهیه کرده اند.
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک به نقل از مقاله منتشر شده در مجله Nature Food، نشریه نخستین نمایه مواد مغذی را به عنوان قطب نمای غذا منتشر نمود که توسط دانشکده رژیم درمانی و سیاست فریدمن دانشگاه تافتس ایجاد شد. به مدت سه سال، محققان این پروژه، داده های علمی در مورد ویژگی های مختلف غذا را که بر سلامت تأثیر مثبت یا منفی می گذارد، تجزیه و تحلیل و خلاصه کردند.
گزارش و تحلیل
راحتترین رژیم لاغری در دنیا

 
بحث و گفتگو