دانشمندان راهی برای پیش بینی وضعیت سخت کووید-19 پیدا کردند

محققان دریافتند که با میزان آمینو الکل اسفنگوزین می توان تعیین کرد که بیمار به چه شکلی تحت کووید-19 قرار می گیرد.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک به نقل از نشریه ساینتیفیک ریپورتز، دانشمندان دانشگاه پزشکی کارولینای جنوبی با بررسی حدود 400 نمونه خون از افراد سالم و بیمارانی که مبتلا به کروناویروس با درجات مختلف شده بودند را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.

محققان دریافتند که افرادی که دچار کووید-19 بدون علامت می شوند، غلظت اسفنگوزین و پروتئین دخیل در تولید آن سرامیداز اسیدی، افزایش می یابد. در غلظت کم اسفنگوزین، علائم مختلف کووید-19 پدیدار می شود. به طور کلی، سطوح این ماده در بیماران مبتلا به عفونت علامت دار کووید-19 تا 15 برابر کمتر از افراد سالم می باشد.

دانشمندان معتقدند که این شاخص می تواند شدت دوره بیماری را با دقت 99 درصد تعیین کند. با این حال چنین تحقیقاتی گران است و نمی تواند در همه جا اجرا شود.

بحث و گفتگو