مدرک تحصیلی رهبران جهان چیست +عکس، ویدئو

آیا همه روسای جمهور جهان دارای مدارک بالای تحصیلی هستند؟
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک، به تازگی خبری مبنی بر بررسی مدارک سران کشورهای جهان انتشار یافته که سر و صدای زیادی در فضای مجازی به پا کرده است. بررسی رشته تحصیلی سران کشورهای جهان نشان می‌دهد برخلاف تلاش برخی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری داشتن مدرک اقتصادی نمی‌تواند دال بر اصلح بودن آن‌ها برای تصدی ریاست جمهوری باشد. وقتی از شغل بسیار چالش برانگیز اداره یک کشور صحبت می‌شود، آموزش دانشگاهی می‌تواند در موفقیت یک رهبر کمک کننده باشد.

شی جین پینگ، رئیس جمهور چین فارغ‌التحصیل مهندسی شیمی از دانشگاه معتبر چینهوا پکن است. او از سال ۱۹۹۸ تا سال ۲۰۰۲، مطالعه تئوری مارکسیستی و آموزش و پرورش ایدئولوژیک در کار و شغل در دانشکده علوم انسانی و اجتماعی پرداخت و مدرک دکترای خود را در رشته حقوق از دانشگاه چینهوا دریافت کرد. جان مگلفی، رئیس جمهور تانزانیا سابقه تحصیلی گسترده‌ای دارد و از دانشگاه دارالسلام مدرک کارشناسی ارشد و دکتری شیمی را کسب کرده است. اوهورو کنیاتا، رئیس جمهور کنیا فارغ‌التحصیل رشته اقتصاد، علوم سیاسی و حکومت از کالج امهرست در ماساچوست است. در آمریکای جنوبی میشل تمر، رئیس جمهور برزیل فارغ التحصیل دانشکده حقوق دانشگاه سائوپائولو است و مدرک دکترای حقوق عمومی را از دانشگاه سائوپائولو دریافت کرده است. مائوریسیو ماکری، رئیس جمهور آرژانتین قبل از تبدیل شدن به یک تحلیلگر در SIDECO Americana ، مهندسی عمران را از دانشگاه کاتولیک پونیفیک آرژانتین دریافت کرد. وی همچنین در مدرسه بازرگانی کلمبیا، دانشکده وارتون دانشگاه پنسیلوانیا و Universidad del CEMA در بوینوس آیرس تحصیل کرده است.

در اقیانوسیه مالکوم تورنبول، نخست وزیر استرالیا قبل از کسب مدرک کارشناسی حقوق مدنی در کالج برزنوز آکسفورد، از دانشگاه سیدنی با لیسانس هنر و لیسانس حقوق فارغ التحصیل شد. انالسوپوگا، نخست وزیر جزیره کوچک تووالو مانند بسیاری از رهبران جهان در انگلستان تحصیل کرده است. سوپوگا موفق به اخذ گواهینامه مطالعات دیپلماتیک از دانشگاه آکسفورد و کارشناسی ارشد از دانشگاه ساسکس شده است. بر اساس آمار و ارقام ارائه شده، ۴۱ رئیس جمهور جهان فارغ‌التحصیل رشته سیاست و اقتصاد، ۳۵ نفر در رشته حقوق، ۲۰ نفر در رشته ارتش و اجرای قانون، ۱۶ نفر در رشته هنر و علوم انسانی، ۱۴ نفر در رشته مهندسی و معماری، ۱۳ نفر در رشته تجارت و امور مالی، ۱۰ نفر در رشته ریاضیات و علوم، ۹ نفر در رشته آموزش و پرورش، ۷ نفر در رشته علوم سیاسی و مدیریت، ۷ نفر رشته پزشکی و ۲ نفر علوم اجتماعی هستند و در مورد ۲۳ نفر دیگر اطلاعاتی در دسترس نیست.
تعدادی از کاربران به مدارک کاندیدای ریاست جمهوری واکنش نشان دادند و تعدادی دیگر به شباهت این وضعیت به وضعیت دولتمردان ایرانی اشاره کردند. تعدادی هم آنها را در مقایسه با دولتمردان ایرانی بالاتر خواندند.

بحث و گفتگو