دانشمندان: گیاهخواران کمتر در معرض نوع شدید کووید-19 قرار می گیرند

افراد گیاهخوار 73 درصد کمتر در معرض نوع شدید ویروس کرونا قرار می گیرند.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک، نویسندگان یک مطالعه در مجله انگلیسی BMJ Nutrition، Prevention and Health مقاله ای منتشر کرده اند که در آن گفته می شود: افراد گیاهخوار 73 درصد کمتر در معرض نوع شدید ویروس کرونا قرار می گیرند. این شاخص در افرادی که ماهی می خورند اما گوشت نمی خورند 59٪ بود.

رسانه: در آمریکا خبر از وجود شواهدی مبنی بر منشا مصنوعی کووید-19 داده شد

این مطالعه از 17 ژوئیه تا 25 سپتامبر سال 2020 در میان کارکنان مراقبت های بهداشتی که با بیماران مبتلا به کرونا تماس های مکرر داشتند از شش کشور (فرانسه، آلمان، اسپانیا، انگلستان، ایالات متحده آمریکا، ایتالیا) انجام شده است. در میان این افراد هم کارکنانی بودند که از کرونا بهبود یافته بودند و هم کارکنانی که به کرونا مبتلا نشده بودند، همچنین شاخص هایی مانند طول و شدت دوره بیماری و همچنین آلوده شدن به بیماری اندازه گیری شد.

گروهی که بیشتر در معرض بیماری شدید قرار گرفتند گروهی بودند که رژیم کم کربوهیدرات و پر پروتئین داشتند.

بحث و گفتگو