آیا گوشت و شیر گیاهی فایده غذایی خواهند داشت؟

اخیرا علاقه زیادی نسبت به غذاهای مبتنی بر گیاه پدید آمده است.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک، پژوهشگران آمریکایی سعی دارند روش‌هایی در حوزه علوم غذایی ارائه دهند که به تولید مواد پروتئینی مانند گوشت و شیر با استفاده از مواد گیاهی کمک می‌کند.

اگر گوشت گران است، این خوراکی ها را جایگزین کنید

ارزش بازار مواد غذایی مبتنی بر گیاه در سال ۲۰۱۹، به تنهایی حدود پنج میلیارد دلار تخمین زده شده است که ۴۰/۵ درصد آن به گروه شیر و ۱۸/۹ درصد به گوشت مبتنی بر گیاه اختصاص دارد. این آمار، رشد ارزش بازار مواد غذایی مبتنی بر گیاه را از سال ۲۰۱۷ نشان می‌دهد.

اگرچه بخش غذای گیاهی در حال گسترش است اما رژیم غذایی گیاهی لزوما از یک رژیم غذایی همه‌چیزخوار بهتر نیست. مک کلمنتس، پژوهشگر آمریکایی معتقد است که بسیاری از محصولات گوشتی فرآوری شده مبتنی بر گیاه که در حال حاضر تولید می‌شوند، ناسالم هستند زیرا چربی اشباع شده، نمک و شکر زیادی را در بر دارند. در هر حال غذاهای فوق فرآوری شده، لزوما ناسالم نیستند.

هدف ما این است که غذاها را طوری فرآوری کنیم که همه ویتامین‌ها و مواد مغذی مورد نیاز را در بر داشته باشند و ترکیبات بهبود دهنده سلامتی مانند فیبرها را شامل شوند.

بحث و گفتگو