ایتالیا قانون ممنوعیت فروش بستنی نامرغوب را وضع می کند: چرا؟

در ایتالیا تصمیم گرفتند با فروشندگان بی وجدان بستنی مبارزه کنند که با استفاده از هوای فشرده، حجم بیشتری به دسرهای بستنی خود می بخشند.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک به نقل از نشریه  The Sidney Morning Herald ، این کشور قصد دارد به این شکل از اعتبار و شهرت بستنی های مشهور و بی  نظیر ایتالیایی آرتیزانال جلاتو (Artisanal Gelato) دفاع کند که همچون سوهان قم معروف هستند.

نظرات کاربران نسبت به طرح بستنی قهوه کاله +عکس

خاطرنشان می شود که قانونگذاران در حال بررسی جریمه هایی تا سقف 10 هزار یورو برای فروشندگانی هستند که محصولات آنها با استانداردهای کیفیت محصول مطابقت نداشته باشد. ایده اعمال چنین مجازات هایی با  واکنش منفی فروشندگان روبرو شد. آنها از جمله خاطرنشان کردند که استفاده از هوای فشرده همیشه نشانگر حرفه ای نبودن استاد بستنی ساز نیست.

سناتور سوسیالیست ریکاردو ننچینی ، یکی از حامیان قانون ممنوعیت فروش بستنی نامرغوب گفت: "بستنی ایتالیایی به همراه ماکارونی و پیتزا یکی از نمادهای غذایی کشورمان است. اما قوانین ما از بستنی مرغوب و تولیدکنندگان آن محافظت نمی کند".

لایحه قانونی ممنوعیت فروش بستنی نامرغوب همچنین استفاده از گزینه های مختلف  به جای مواد تازه در بستنی از جمله طعم دهنده های مصنوعی ، رنگ ها و چربی های هیدروژنه را ممنوع می کند. علاوه بر این، مقررات جدید برای صنعت بستنی استفاده از بیش از 30 درصد هوا در مخلوط را منع کرده است. با این حال ، فروشندگان بی وجدان  گاهی این میزان را به 80 درصد می رسانند و به گفته نمایندگان پارلمان ایتالیا به این ترتیب  آنها در واقع در حال فروش هوا هستند.

بحث و گفتگو