ماده غذایی که قند خون را به سرعت کاهش می دهد

استفاده از زنجبیل با وجود پتاسیم و مس کافی در ان، به كاهش سریع سطح قند خون كمك می كند.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک، اولگا كوبوروا ، متخصص تغذیه در روسیه در مقاله ای می نویسد: استفاده از زنجبیل به كاهش سریع سطح قند خون كمك می كند.

تأثیر زنجبیل بر درمان بیماری لوپوس

به گفته وی، یک محصول محبوب در روسیه با نام زنجبیل، حاوی مقدار زیادی پروتئین و فیبر است که همچنین باعث تسکین روند سرماخوردگی می شودو به نفخ شکم کمک می کند، حالت تهوع را کاهش می دهد و سموم را در دوران بارداری تسکین می دهد.

میزان کالری زنجبیل فقط 80 کالری در هر 100 گرم است. در زنجبیل مقدار زیادی مس (22 درصد ارزش روزانه) و پتاسیم (16 درصد) وجود دارد، که مواد معدنی مورد نیاز بدن را اماده می کند. زنجبیل باعث کاهش سریع قند خون می شود.

اولگا كوربولوا گفت: "كمبود پتاسیم موجود در زنجیبل منجر به افسردگی، افزایش ضربان قلب، ضعف، حالت های مكرر حالت تهوع می شود. مس همراه با آهن گلبول های قرمز، رنگدانه های مو و پوست را ایجاد می كند. وقتی مس كافی نباشد، پوست زودتر پیر می شود و چین و چروك ایجاد می شود."

توصیه می شود روزانه یک لیوان چایی با زنجبیل خورده شود.

بحث و گفتگو