به گزارش اسپوتنیک به نقل از ایرنا، محققان دانشگاه «روچستر» در آمریکا در این مطالعه، ۳۷ نمونه شیر ۱۸ مادر مبتلا به کرونا را تجزیه و تحلیل کردند و متوجه شدند که هیچ یک از آنها حاوی هیچ گونه ماده ژنتیکی ویروسی نبود بلکه حدود دو سوم از این نمونه ها حاوی ۲ آنتی بادی خاص برای ویروس کرونا بودند.
این مطالعه نشان داد: نوزادن مادران مبتلا به کووید-۱۹، با تغدیه از شیر مادر خود از آنتی بادی هایی برخوردار می شوند که می تواند ویروس کرونا را خنثی کند.
به گفته محققان، نتایج این مطالعه شواهدی ارایه می دهد دال بر اینکه مادران مبتلا به کرونا نباید از نوزادان خود جدا شوند. نتایج اولیه این مطالعه نشان می دهد شیر مادرانی که به عفونت کووید-۱۹ مبتلا شده اند حاوی آنتی بادی های خاص و فعال علیه ویروس کرونا است و این ویروس از طریق شیر مادر منتقل نمی شود.
دکتر مارک سنگستر استاد بخش میکروب شناسی و ایمونولوژی دانشگاه روچستر، گفت: ما مقادیر زیادی IgA - آنتی بادی مشترک در خون و سایر مایعات بدن - را در شیر مادر مبتلا به کرونا پیدا کردیم.
این محققان برای مرحله بعدی تحقیق خود افراد مورد مطالعه را افزایش می دهند و ۵۰ زن شیرده مبتلا به کرونا را ثبت نام می کنند. آنها قصد دارند پیشرفت خود را در این بیماری طی دو ماه دنبال کنند
پژوهشگران در مرحله بعدی مطالعه خود علاوه بر این که این تحقیق را در گروه های بزرگتری تکرار می کنند، می خواهند بررسی کنند که آیا واکسن کووید-۱۹ نیز به همین ترتیب بر شیر مادر تأثیر می گذارد یا خیر.
ویروس کرونا موسوم به کووید ۱۹، اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ میلادی (۲۴ آذر ۱۳۹۸) در شهر «ووهان» در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذاتالریه نام برده شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در روز ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ میلادی (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.