به گزارش اسپوتنیک به نقل از دیلیمیل، دانشمندان بریتانیایی اهمیت رژیم غذایی در کمک به درمان سرطان را اثبات کردند.
محققان دریافتند که رشد سلولهای سرطانی وجود آمینو اسید سرین در بدن را که تقریباً در ساخت کلیه پروتئین ها نقش دارد و در گوشت، ماهی و تخم مرغ یافت میشود، تضمین میکند. رژیم غذایی حاوی مقادیر کم اسید آمینه سرین، طبق آزمایشات صورت پذیرفته بر روی موشها، رشد تومور را کند میکند.
با این حال، در بدن 30 درصد از بیماران، اغلب با سرطان روده و لوزالمعده، جهشی وجود دارد که به دلیل آن سلولهای سرطانی به طور مستقل بر افزایش تولید سرین تأثیر میگذارند.
در مقاله منتشر شده توسط دانشمندان بریتانیایی اشاره شده است که مداخله در رژیم غذایی مدت هاست که در بین پزشکان و محققان مورد بحث بوده است. متخصصان امیدوارند که درک این موضوع که رژیم غذایی چگونه بر سرطان تأثیر میگذارد، نه تنها بر درمان که از ابتلا به این بیماری نیز جلوگیری کند.