چه مواد غذایی از چاق شدن شما جلوگیری می کنند

غذا ها و ویتامین هایی وجود دارند که اجازه نمی دهند چاق شویم.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک به نقل از همشهری چاقی با تجمع بیش از حد سلول‌های چربی و ذخیره بافت چربی در بدن به وجود می آید. سیده بهاره غفاری مشاور تغذیه توضیج می دهد: ویتامین‌ها و مواد معدنی و غذایی هستند که تا حدی از چاق شدنمان جلوگیری می‌کند:

امگا۳: در ماهی‌های روغنی مانند سالمون، ساردین و کنسرو تن ماهی وجود دارد. تخم مرغ، گردو، و دانه‌های کتان نیز حاوی مقادیر زیادی امگا۳ هستند.

روی: برای تامین این ماده معدنی مواد غذایی همچون جگر، گوشت مرغ، تخم ‌مرغ، لوبیا سبز و مغز میوه مصرف کنید.

ویتامین ‌B: در زرده تخم مرغ، سیب‌زمینی، آووکادو، گوشت، سبزیجات تیره رنگ و ماهی قزل‌آلا به میزان زیاد یافت می شود.

کلسیم: به غیر از لبنیات، از راه مصرف کلم، ماهی آزاد، ماهی ساردین، دانه چیا و کنجد به دست بیاورید.

منیزیم: سیب‌زمینی، دانه‌ها، لبنیات، کلم بروکلی و ... منابع بزرگی از منیزیم هستند.

آهن: با خوردن گوشت، ماکیان و ماهی، مقادیر قابل توجهی از آهن مورد نیاز بدن تامین می‌شود. منابع گیاهی آهن، جذب خوبی در بدن ندارند اما اگر می‌خواهید از آنها استفاده کنید بهتر است میوه‌های خشک، تخم کدو، حبوبات و غذاهای غنی شده را وارد رژیم غذایی‌تان کنید.

بحث و گفتگو