غذاهایی که می توان در یخچال نگهداری نشوند

غذاهایی که می توان در یخچال نگهداری نشوند
به عقیده متخصص تغذيه ، غذای خشک بهتر در دمای اتاق نگهداری می شود و غذای مرطوب در یخچال نگهداری می شود.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک، امی توووینن ، مدیر توسعه سازمان خانگی فنلاند در مصاحبه ای اعلام نمود که، محصولاتی که نیازی به نگهداری در سرما ندارند یا از درجه حرارت کم یا رطوبت هوا خراب می شوند ، نباید در یخچال نگهداری شوند.

محققان توانستند ژنی که باعث لاغری می شود را پیدا کنند
محققان توانستند ژنی که مانع از لاغری می شود را پیدا کنند

وی یادآوری کرد که غذای خشک بهتر در دمای اتاق نگهداری می شود و غذای مرطوب در یخچال نگهداری می شود. نان ، ریحان ، بسته های باز قهوه را در یخچال نگهداری نکنید ، زیرا این محصول بوی دیگر بوه در یخچال ا را به راحتی جذب می کند. علاوه بر این ، نباید شکلات را در یخچال قرار دهید ، زیرا این کار می تواند طعم آن را تغییر دهد ، در حالی که رایحه شکلات سرد کاملاً مشخص نیست.

این متخصص در ادامه می گوید ، موز باید در دمای اتاق نیز نگهداری شود ، حتی اگر خیلی زود تیره شود.

این متخصص توصیه کرد تخم مرغ را می توان هم در دمای اتاق و هم در یخچال نگهداری کرد. وی گفت ، با این حال تخم مرغ های مورد استفاده برای پخت و پز باید در دمای اتاق نگهداری شوند.

خانم تووینين اضافه کرد: خردل ، سس گوجه فرنگی ، رب گوجه فرنگی "قبل از باز کردن می تواند در دمای اتاق نگهداری شود، بعد از باز کردن در یخچال قرار گیرد." گفته شد ، بهترین مکان برای نگهداری محصولی مانند روغن نباتی مکانی کمی خنک ، خشک و تاریک است ، در حالی که روغن کلزا بهتر است در یخچال نگهداری شود.

سبزیجاتی مانند خیار ، گوجه فرنگی ، فلفل دلمه ای و کاهو معمولاً در دمای اتاق یا در محفظه خنک یخچال نگهداری می شوند. گوجه فرنگی طعم خود را در محیط بیرون بهتر حفظ می کند و در دمای اتاق بهتر رسیده و طعم آن بهتر می شود.

 

بحث و گفتگو