فواید مواد غذایی ارگانیک

میوه و سبزیجات ارگانیک در خاک طبیعی پرورش می‌یابد.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک، غذاهای ارگانیک غذاهایی هستند که تمام مراحل رشد آنها با سیستم طبیعی هماهنگ باشد و در تولید آنها از سموم دفع آفات گیاهی نظیر قارچ کش‌ها، علف هرز کش‌ها استفاده نشده باشد.

این غذاها علاوه بر حفظ محیط زیست و صرفه اقتصادی بالا، که ناشی از عدم استفاده از سموم دفع آفات گیاهی است، برای سلامتی انسان نیز مفید هستند. مصرف این غذاها برای کودکان و زنان باردار توصیه می شود.

کشف میوه زیبایی

معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک:  سبزی ها و میوه های ارگانیک دارای رنگ طبیعی هستند، یعنی نه خیلی پُررنگ تر از حد معمول و نه خیلی کم رنگ تر.

 سبزی ها و میوه های ارگانیک دارای بافتی مناسب هستند، نه خیلی نرم هستند و نه خیلی سفت. پوست میوه های ارگانیک متناسب با میوه است و زیاد کلفت نیست.

 اندازه میوه های ارگانیک مناسب است، نه بزرگ تر از حد معمول و نه کوچک تر.  میوه های ارگانیک دارای طعم و بوی مناسب هستند. بارزترین ملاک تشخیص میوه های ارگانیک از غیر ارگانیک، بو و طعم میوه است.

بحث و گفتگو