به گزارش اسپوتنیک، زهره پاولووا، متخصص غدد گفت که حتی میوه های به ظاهر مفید نیز می توانند به طور خاص بر بدن و اندامهای آن تاثیر منفی بگذارند بنابراین استفاده از برخی میوه ها می تواند منجر به بیماری کبدی شود.
وی افزود: میوه ها حاوی کربوهیدرات، گلوکز و فروکتوز هستند. در عین حال خوردن مقدار زیادی فروکتوز می تواند باعث بیماری کبد چرب غیر الکلی شود. پاولووا خاطرنشان کرد: میوه های که هسته دارند غنی از گلوکز هستند و فروکتوز کمتری دارند، در حالی که میوه های که حاوی دانه های کوچک هستند بیشتر فروکتوز دارند و از گلوکز کمتری برخوردار هستند.
یعنی میوه هایی مثل سیب ها فروکتوز بیشتری دارند و زردآلوها گلوکز بیشتری دارند و هنگامی که فرد فکر می کند که یک سیب یا گلابی بی ضرر می خورد، اینگونه نیست بلکه فروکتوز زیادی می خورد، که می تواند منجر به بیماری کبد چرب غیر الکلی شود. گلوکز توسط انسولین تبدیل به ذخایر انرژی و چربی می شود اما تمام فروکتوز توسط پروتئین های کبدی اسیر می شوند.
متخصص توصیه کرد که از میوه ها در میان وعده ها استفاده نکنید بلکه از آنها به عنوان دسر استفاده کنید.