به گزارش اسپوتنیک به نقل از «فودنیوز»، محققان کانادایی دانشگاه «گولف» مواد غذایی را نام بردند که مانع از ابتلا به بیماریهای قلبی و دیابت میشوند.
بر طبق این تحقیقات، حبوبات میتوانند خطر بیماری های قلبی را با کاهش سطح کلسترول در خون کاهش بدهند. حبوبات همچنین به تنظیم سطح قند خون کمک میکند. این نوع از مواد غذایی در تنظیم وزن نیز نقش خاصی ایفا می کند.
انواع لوبیا و حبوبات را می توان به صورت تازه و به صورت خشک مصرف کرد. لوبیا، مؤثرترین و سالم ترین ابزار مبارزه با کلسترول است. مطالعات نشان می دهد که لوبیای پخته به میزان یک فنجان در روز سبب 20 درصد کاهش در کلسترول می گردد. در تحقیقی مصرف نیم فنجان لوبیای کنسرو شده در مردان میانسالی که سطح کلسترول شان بالا بود باعث کاهش 12 درصد در کلسترول آنها شد.