هشدار متخصص تغذیه درباره محصولات مضر برای مغز

متخصص تغذیه درباره اینکه کدام غذاها بیشتر از همه فعالیت ذهنی را در گرما کاهش می دهد توضیح داد.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک، یلنا سولوماتینا، متخصص تغذیه در گفت: تغذیه نادرست می تواند بر عملکرد مغز در هوای گرم تأثیر منفی بگذارد.

به گفته این متخصص، افرادی که بیشتر فعالیت های ذهنی انجام می دهند باید دور مواد غذایی مثل مارگارین، مایونز و غذاهای های نیمه آماده را خط بکشند، این مواد به دلیل داشتن محتوای چربی های ترانس اثرات بدی روی غشای سلولی دارند، این چربی ها سفت می شوند و اجازه عبور اکسیژن را نمی دهند که این بزرگترین خطر برای مغز است.

وی همچنین نسبت به استفاده بیش از حد کربوهیدراتهای سریع الجذب هشدار داد. این کربوهیدارتها در موادی مانند قند، شیرینی و محصولات آرد، نان و ماکارونی وجود دارد و منجر به تجمع چربی می شود، به همین دلیل بدن حساسیت خود را به انسولین از دست می دهد. این متخصص توضیح داد که گلوکز جذب نشده در خون باقی می ماند و شروع به از بین بردن رگ های خونی می کند و کلسترول آزادنه در خون حرکت می کند و به نوبه خود، تبدیل به پلاک می شود که در جریان خون طبیعی تداخل ایجاد کرده و میزان اکسیژن وارد به مغز را کاهش می دهد.

این متخصص تغذیه همچنین کاهش مصرف نمک را توصیه کرد، زیرا نمک تجمع مایعات را در بدن افزایش می دهد که باعث ایجاد ورم های داخلی و خارجی می شود و همه اینها منجر به تاخیر در جریان خون نیز می شوند.

بحث و گفتگو