به گزارش اسپوتنیک، النا سولوماتینا ، متخصص تغذیه در روسیه، غذاهایی که استفاده مداوم از آنها مغز را نابود می کند، فهرست بندی کرده است.
این متخصص توصیه می کند که محصولات حاوی چربی های ترانس: مارگارین ، مایونز و شیرینی ها را نخورید.
وی در مصاحبه ای توضیح داد: "واقعیت این است كه چربی های ترانس غشای سلولی را محكم ، غیرقابل نفوذ و در حقیقت فعالیت سلول را متوقف می كند."
به گفته این پزشک ، کربوهیدراتهای "سریع" موجود در قند ، آرد و محصولات شیرینی پزی بسیار مضر هستند. گلوکز باقیمانده در خون پس از خورن این خوراکی ها موجب می شود که رگ های خونی از بین برود و باعث تشکیل پلاک های آترواسکلروتیک می شود.
سولوماتینا همچنین خواستار عدم استفاده از ترشی ها شد زیرا ترشیجات مایعات را در بدن حفظ می کنند و باعث تورم می شوند که به نوبه خود مانع حرکت آزاد خون می شود.
وی افزود ، مواد نگهدارنده ، طعم دهنده ها و رنگ ها منبع سمی هستند و تغذیه طبیعی سلول های مغزی را مختل می کنند.
به منظور بهبود عملکرد مغز ، پزشک توصیه کرد رژیم غذایی متعادل و رژیم فشرده با خوردن بسیار آب را دنبال کنید.