به گزارش اسپوتنیک، مطابق با اطلاعات وزارت بهداشت و درمان هند، در آن کشور تعداد مبتلایان به ویروس کرونا طی یک روز از 22200 نفر تجاوز کرد و به 719665 هزار نفر رسید.
مطابق با آخرین دادهها، هند از روسیه جلو زد و به ردیف سوم فهرست کشورهایی منتقل شد که مبتلایان به کووید -19 در آنجا افزایش می یابد. آمریکا با 2 میلیون و 93 هزار نفر در صدر این فهرست قرار دارد. در برزیل بیش از 1 میلیون و 62 هزار نفر به این ویروس مبتلا شدهاند.
در هند 259557 نفر در حال درمان هستند. 439947 نفر بهبود یافتند (15515 نفر طی یک روز) و 20160 نفر جان سپردند. ایالت «مهاراشترا» در مقایسه با ایالات دیگر هند، آسیب بیشتری بر اثر شیوع ویروس کرونا دیده است. تعداد مبتلایان در آنجا 211987 نفر (5368 نفر طی یک روز) اعلام شده است. در دهلی تعداد مبتلایان 100823 نفر گزارش شده است. با وجود افزایش تعداد مبتلایان، مقامات هند اواخر ماه ژوئن فاز دوم تضعیف محدودیتها را اعلام کردند.
در 31 دسامبر سال 2019، مقامات چینی از شیوع ذات الریه پنومونی ناشناخته در شهر ووهان در بخش مرکزی این کشور (استان هوبی) به سازمان بهداشت جهانی اطلاع دادند. کارشناسان عامل ایجاد کننده بیماری را شناسایی کرده اند، این یک ویروس جدید است.
این ویروس میتواند از طریق قطرات تنفسی از انسان به انسان هم منتقل شود.حدس زده میشود که ممکن است این بیماری از طریق تماس با این آبزیان یا خوردن آنها منتقل شود، ولی هنوز نتیجه نهایی در این زمینه حاصل نشده است.
دوره نهفتگی این بیماری به طور متوسط حدود 7 روز است و علائم بیماری پس از گذشت این بازه زمانی در بدن فرد مبتلا ظاهر میشود. علائم شامل تب، بدن درد، گلو درد، سرفه، درد عضلات، آب ریزش بینی، سر درد است. برخی دچار علائم گوارشی مثل تهوع و اسهال میشوند. آنچه باعث نگرانی میشود این است که فرد دچار ذات الریه شود.
سازمان بهداشت جهانی شیوع این بیماری را فوریتی با اهمیت بین المللی تشخیص داد و نام رسمی آن را بیماری COVID-19 گذاشت.