به گزارش اسپوتنیک، خانم زهره پاولووا ، متخصص غدد در روسیه در مقاله ای به این موضوع پرداخته است که چرا تخم مرغ را نباید هر روز بخورید، اگرچه حاوی بسیاری از مواد مفید مورد نیاز بدن انسان است.
به گفته وی ، تخم مرغ ها یک ترکیب تقریباً عالی از پروتئین دارند. علاوه بر این ، آنها حاوی مواد مغذی زیادی از جمله ویتامین D. هستند ، اما توصیه نمی شود روزانه تخم مرغ مصرف کنید.
وی گفت: "دلیل امر فقط کالری بالای کالری نیست. واقعیت این است که بدن ما نسبت به غذای یکنواخت بسیار بد عمل می کند. حتی اگر از نظر ترکیب با تخم مرغ نیز بتوانید غذای دیگری تهیه کنید. زیرا بدن در هر صورت تخم مرغ را احساس می کند".
او توصیه می کند بیش از شش تخم مرغ بزرگ در هفته میل نکنید. علاوه بر این ، تخم مرغ ها باید به طور کامل پخته شوند زیرا بهتر جذب می شوند.
زهره پاولووا در اینستاگرام خود می نویسد: "من به دلیل وجود گلیکاسیون (عامل اصلی پیری بدن و بسیاری از چیزهای ناخوشایند) سرخ کردن تخم مرغ را توصیه نمی کنم ، بنابراین بهتر است مصرف تخم مرغ به عنوان صبحانه را حداقل در روزهای پایان هفته خود بگنجانید".
پیش از این در خبرها آمده بود که نیمرو یا املت باید فقط از تخم مرغ های تازه شکسته شده و منحصراً دارای پوسته سالم و بدون ترک تهیه شوند.
یک تکنسین روس توصیه کرده بود: قبل از پخت و پز ، بهتر است تخم مرغ ها را با مواد شوینده نشویید ، زیرا این کار باعث از بین رفتن لایه محافظ طبیعی آنها می شود. در صورت آلوده بودن محصول ، توصیه می شود سطح آن را با یک برس خشک تمیز کنید و ضمناً می توان آن را با آب سریعاً شستشو داده و بلافاصله به روی اجاق فرستاد.