آیا استفاده از اجاق های مایکروویو ضرر دارد؟

ادعای رایج درباره مضرات استفاده از اجاق های مایکروویو بسیار اغراق آمیز است.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک ، آنتون یاستربتسف، کارشناس محیط زیست و مدیر آزمایشگاه اکولوژی محیط زندگی  ضمن اعلام این مطلب خاطرنشان ساخت : عقیده رایج مبنی بر اینکه مواد غذایی  در مایکروویو در معرض پرتوافکنی ، فقط  وهم و خیال واهی است. به گفته وی ، تابش الکترومغناطیسی با فرکانس بالا گه در داخل این اجاق ایجاد می شود هیچ  تاثیری در مواد غذایی باقی نمی گذارد.

واکنش جالب صابون هنگام قرار گرفتن در مایکروویو (ویدئو)

با این وجود ، اجاق مایکروویو مانند سایر دستگاههای برقی تابش الکترومغناطیسی ضعیف را ساطع می کند و به این دلیل هنگامی که مایکروویو روشن است ، بهتر است از آن به مدت یک و نیم تا دو متر فاصله بگیرید.

پیش از این ، النا سولوماتینا ، متخصص تغذیه روس  غذاهایی را ذکر کردبودکه در مایکروویو قابل گرم کردن نیستند. او معتقد است که بسیاری از محصولات هنگام گرم شدن ، خواص مفید خود را از دست می دهند و بعضی اوقات به سموم تبدیل می شوند. به طور خاص ، ویتامین C موجود در مایکروویو به راحتی به اجزای بی ضرر تجزیه می شود و به عنوان مثال روغن های تصفیه نشده اکسیده شده و به ماده سرطان زا تبدیل می شوند.

 

بحث و گفتگو