به گزارش اسپوتنیک، رسانههای بریتانیایی تحقیقات جالب دانشمندان نیدرلند را به چاپ رساندند که ثابت می کنند ویتامین «کا»در مقابله با کروناویروس نقش زیادی بازی میکند. مشخص شده است در بیمارانی که بر اثر ابتلا به کووید-19در بیمارستان نیدرلندی جان سپردند و یا حالشان خیلی وخیم شده بود، دچار کمبود ویتامین «کا» بودند.
محققان نیدرلندی امیدوارند که با تغییر رژیم غذایی بتوان با این بیماری وحشتناک مقابله کرد. ویتامین «کا» به چه شکلی با کروناویروس به نبرد می پردازد؟
ویروس کووید-19 با نفوذ در بدن، باعث انعقاد خون و منجر به تخریب الیاف الاستیک در ریه ها می شود. ویتامین « کا» که از طریق غذا وارد بدن می شود،موجب تولید پروتئینی می شود که به تنظیم انعقاد خون پرداخته و می تواند مانع از بروز بیماریهای ریوی شود.
ویتامین «کا1- К1»در اسفناج،بروکلی،سبزیجات سبز، میوهها وجود دارد. ویتامین « کا2» بهتر هضم می شود که در پنیر نیدرلندی و فرانسوی وجود دارد.