همراهی مردم، رمزموفقیت ایران درکنترل و مقابله با کرونا

جهانگیری: تسهیلات یک میلیون تومانی قرض الحسنه با بازپرداخت دو ساله به ۲۳ میلیون خانوار یارانه بگیر پرداخت می‌شود.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک به نقل از «مهر»، معاون اول رئیس جمهور مهمترین رمز موفقیت ایران در کنترل و مقابله با ویروس کرونا را همراهی مردم ارزیابی کرد.

وی در ادامه افزود:«علاوه بر کمک‌های مردمی، همراهی مردم و ماندن در خانه به خصوص در ایام تعطیلات نوروز و حتی در روز سیزده فروردین، نمادی از همراهی و مشارکت مردم برای مقابله با کرونا بود. براساس تصمیم دولت، تسهیلات یک میلیون تومانی قرض الحسنه با بازپرداخت دو ساله به ۲۳ میلیون خانوار یارانه بگیر پرداخت می‌شود که جمع این تسهیلات حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان است که تاکنون به حساب بیش از ۱۷ میلیون خانوار واریز شده و مابقی در هفته آینده واریز می‌شود.

قرار شد به این افراد ماهانه کمک‌هایی از ۲۰۰ هزار تومان تا ۶۰۰ هزار تومان پرداخت شود که برای اسفند و فرودین پرداخت شده و قرار است یک نوبت اضافی برای ماه مبارک رمضان واریز شود و در ماه‌های اردیبهشت و خرداد نیز پرداخت انجام خواهد شد.

وزارت بهداشت ایران: تا کشف واکسن کرونا، 2 تا 3 طغیان بیماری را در جهان خواهیم داشت

با کمک این نهادها بسته‌های حمایتی و غذایی برای ماه مبارک رمضان تدارک دیده شده که سپاه و بسیج ۳.۵ میلیون بسته، بنیاد مستضعفان ۵۰۰ هزار بسته، جمعیت هلال احمر ۲۵۰ هزار بسته، آستان قدس رضوی ۴۴۵ هزار بسته و ستاد اجرایی فرمان امام ۱ میلیون بسته بر عهده گرفته اند.

شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی در کشور وجود دارند که سالانه چند هزار میلیارد تومان درآمد و سود دارد که اگر از اینگونه شرکت‌ها کمک خواسته شود قطعاً آنها نیز با جدیت به صحنه خواهند آمد و حجم حمایت‌ها بیشتر خواهد شد.

رئیس جمهور نیز حساسیت ویژه ای نسبت به این کمک‌ها دارد و به صورت مستمر روند این برنامه را پیگیری می‌کند.این برنامه‌ها به صورت کوتاه مدت و ویژه مخصوص دوره کرونا است که باید به صورت ضربتی و فوری انجام شود تا آسیب دیدگان از کرونا بتوانند در این مقطع که نیاز دارند، از این کمک‌ها بهره مند شوند.

سیاست‌های پلکانی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا برای بازگشایی و آغاز به کار کسب و کارها و مشاغل مختلف اجرا می شود. با این روند که کسب و کارها به تدریج فعالیت خود را آغاز می‌کنند شاید چند ماه آینده بخش زیادی از خانوارها که امروز به حمایت‌ها و کمک‌های ویژه نیاز دارند، با آغاز فعالیت و کسب درآمدهای گذشته، از این حمایت‌ها بی نیاز شوند.

شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی و تمام اشخاص حقیقی و حقوقی که در امر حمایت و کمک رسانی به آسیب دیدگان از کرونا مشارکت می‌کنند، در صورتی که کمک‌های آنها به حساب‌های مشخص شده از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی واریز شود، از امتیازهای مالیاتی برخوردار خواهند شد.

یکی از دغدغه‌های همیشگی در کشور فقدان بانک اطلاعاتی دقیق بوده است که با راه اندازی این سامانه به نحو مناسبی، گروه‌های ضعیف و نیازمند حمایت شناسایی و کمک‌ها به صورت سازمان یافته و منسجم به آنها ارائه خواهد شد».

بحث و گفتگو