به گزارش اسپوتنیک، طبق ارزیابی دانشگاه جان هاپکینز در حال حاضر بیش از 85.4 هزار مورد ابتلا به کرونا در این کشور وجود دارد که در مقایسه با 81.3 هزار مورد در چین بیشتر است . به این ترتیب ایالات متحده از این لحاظ از ایتالیا و چین پیشی گرفته است.
در همین زمان ، در ایالات متحده تعداد تلفات بسیار کمتری نسبت به تعداد کل موارد کشف شده وجود دارد - 1288 کشته در مقایسه با 3298 در چین و 8215 در ایتالیا. با این حال ، این ارقام را نمی توان به طور مستقیم مقایسه کرد ، زیرا مشخص نیست که در کدام کشور واقعاً تعداد بیشتری از موارد وجود دارد و این موارد در کجا بهتر ثبت شده است.
همچنین ، اکثر بیماران کرونایی در ایالات متحده و ایتالیا هنوز بیمار هستند ، بنابراین نتیجه گیری در مورد فرجام این بیماری نیز هنوز زود است.
در ایالات متحده ، تعداد موارد ابتلا به ویروس کرونا به سرعت رو به افزایش بوده و سریعتر از ایتالیا فزونی می یابد در حالی که در چین تعداد موارد جدید ابتلا مانند ایالات متحده آمریکا هزاران نفر نیست و روزانه فقط ده ها نفر مبتلای جدید گزارش می شود
دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا با اظهار نظر در مورد این خبر گفت كه دلیل این امر انجام تست های گسترده شهروندان است.
نوع جدید کرونا ویروس در اواخر سال گذشته میلادی در شهر ووهان چین شیوع پیدا کرد و به دنبال آن مقامات چین از شیوع نوعی از ذات الریه با منشا ناشناخته خبر دادند. دیرتر کارشناسان به این نتیجه رسیدند که عامل ایجاد کننده آن یک ویروس جدید است. 11 مارس سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده نوع جدید کرونا ویروس یک بیماری همه گیر شده است. اکنون با گذشت چند ماه شیوع این ویروس در چین کاهش یافته اما ویروس کرونا به کشورهای دیگر راه یافته است. در ایران از مردم خواسته شده است که برای جلوگیری از گسترش این بیماری به مدت دو هفته در خانه بمانند تا این بیماری ریشه کن شود.
این ویروس میتواند از طریق قطرات تنفسی از انسان به انسان منتقل شود. دوره نهفتگی این بیماری به طور متوسط حدود 7 روز است و علائم بیماری پس از گذشت این بازه زمانی دربدن فرد مبتلا ظاهر میشود. علائم شامل تب، بدن درد، گلو درد، سرفه، درد عضلات، آب ریزش بینی، سر درد است. برخی دچار علائم گوارشی مثل تهوع و اسهال میشوند. آنچه باعث نگرانی میشود این است که فرد دچار ذات الریه شود.