به گزارش اسپوتنیک، از مهمترین نکات بهداشتی ضروری در نانواییها این است که کارکنان نانوایی از ماسک و کلاه مناسب استفاده کنند، مکرر دستهای خود را بشویند و از علائم شایع ویروس کرونا آگاه باشند و در صورت داشتن علائم بیماری هرگز در نانوایی حضور پیدا نکنند. از ورود افراد متفرقه به داخل کارگاه نانوایی جلوگیری شود و ضمن اینکه تا حد امکان از تبادل پول نقد خودداری میشود، برای اخذ وجه، یک فروشنده جداگانه به کار گرفته شود و به هیچ وجه به این فرد اجازه تهیه و توزیع نان داده نشود.
گروهی از کاربران نگران انتقال ویروس کرونا در صفهایی همچون صف نان هستند و معتقدند با توجه به ازدحام جمعیت و تشکیل صفهای نانوایی مردم باید نکات بهداشتی را بیشتر رعایت کنند و فاصلهی خود را با یکدیگر رعایت کنند. این کاربران عنوان میکنند در صورتی که از رعایت اصول بهداشتی نانوایی مطمئن نیستید بهتر است از نانهای بسته بندی صنعتی استفاده کنید.