به گزارش اسپوتنیک به نقل از شبکه خبری العربیه، وزیر انرژی عربستان برنامه وزارتخانه متبوع خود را توسعه منابع مختلف انرژی خواند و گفت که ریاض با بهره مندی حداکثری از منابع انرژی هیدروکربنی قصد دارد یک جهش بزرگ در اقتصاد ملی خود ایجاد کند.
عبدالعزیز بن سلمان همچنین از تلاش های وزارت انرژی عربستان برای تکمیل چرخه انرژی های پاک همچون انرژی بادی برای تولید برق خبر داد.
به گزارش رسانه های سعودی شرکت "آرامکو" عربستان به عنوان بزرگ ترین صادرکننده نفت جهان قصد دارد به یکی از تولیدکنندگان اصلی گاز در سطح جهانی نیز تبدیل شود.
عربستان در حالی خود را برای صادرات گاز آماده می کند که بیش از ۴۰ درصد از ذخایر گازی منطقه در کنترل کشور ایران و بیش از ۳۰ درصد آن در کنترل کشور همسایه عربستان، قطر است.
به گفته کارشناسان اقتصادی از آنجا که عربستان در حال تغییر وابستگی مصرف روزانه خود از نفت به برق است، مصرف صنعتی این کشور در حوزه گاز روز به روز در حال افزایش است.
بر اساس گزارش شرکت نفتی آرامکو عربستان، تقاضای گاز از ۹.۱ میلیارد مترمکعب در روز در سال ۲۰۱۸ به ۱۴.۶ میلیارد مترمکعب در سال ۲۰۳۰ خواهد رسید و این بدان معناست که تا انتهای دهه آینده، مصرف گازی منطقه خاورمیانه به ۵۵ تریلیون مترمکعب خواهد رسید.
تارنمای بلومبرگ نیز پیشتر در گزارشی ذخایر گازی عربستان را در حدود ۲۳۴ تریلیون مترمکعب تخمین زده بود، این در حالی است که شرکت نفتی آرامکو در گزارشی ذخایر گازی این کشور را در حدود ۱۸۶ تریلیون مترمکعب عنوان کرده است.