آیا در غذاهای ارزان قیمت از گوشت قورباغه استفاده می شود؟ + ویدئو

بازررس انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی درباره بهداشت و ایمنی غذاهای ارزان قیمت توضیحاتی ارائه داد.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک، بهادر حاجی محمدی، بازررس انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی در یک برنامه تلویزیونی درباره بهداشت و ایمنی غذاهای ارزان قیمت توضیحاتی می‌دهد.

وی در این گفتگوی تلویزیونی به این شایعه که در کباب کوبیده ارزان قیمت از گوشت قورباغه استفاده می شود، واکنش نشان داد.

 

بحث و گفتگو