برزیل چربی های ترانس دار را در مواد غذایی ممنوع می کند

آژانس بهداشت ملی برزیل (آنویزا) تصمیم گرفته است چربی های ترانس را در مواد غذایی ممنوع اعلام کند.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک، آژانس بهداشت ملی برزیل (آنویزا) در نظر دارد استفاده از چربی های هیدروژنه را تا حدی تا سال 2023 ممنوع کند. این اقدام بر واردات مواد غذایی نیز تأثیر خواهد گذاشت.

چربی های ترانس دار، محصولی سنتز شده و مصنوعی هستند که در پیتزاها، کوکی ها و کیک های یخ زده یافت می شوند. به گفته دانشمندان، این نوع چربی ها باعث افزایش کلسترول و در نتیجه بیماریهای قلبی عروقی می شوند.

از سال 2004 و به توصیه سازمان بهداشت جهانی، در 49 کشور تدابیری برای محدود کردن چربی های ترانس دار در مواد غذایی از جمله ایالات متحده، کانادا، اتحادیه اروپا، شیلی و آرژانتین اتخاذ شده است.

بحث و گفتگو